De specialist in TFM Warmtecabines in Veldhoven

 

Via deze methode traint u in een tot 37-40 graden verwarmde doorzichtige cabine en voert u een voor u samengesteld oefenprogramma uit. Doordat de trainingen liggend worden uitgevoerd, ontziet u uw rug en gewrichten bij deze training. De warmte werkt in op uw spieren en u voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Dit maakt bewegen in de cabines geschikt voor alle leeftijden.

 

Het oefenprogramma dat u uitvoert, zorgt dat u 30 minuten traint. Tijdens de oefeningen maakt u gebruik van hand- en voetlussen verbonden weerstanden. U kunt op deze manier doelgericht trainen. Gedurende uw programma worden de oefeningen en intensiviteit aangepast zodat de bewegingen een uitdaging blijven.

 

Door regelmatig gebruik te maken van onze warmtecabines corrigeert u uw lichaam plaatselijk of totaal, maar u bereikt nog veel meer. Uw conditie zal aanzienlijk verbeteren, evenals uw afweersysteem. Ook bij bestrijding van oververmoeidheid en stress kan de TFM-methode een positief effect hebben. De TFM-methode bestaat inmiddels 30 jaar en zorgt voor een blijvend succes!

 

Naast het sporten in warmtecabines kunnen wij je begeleiden bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies, dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen of shakes, maar een aanpak een leven lang in balans, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

We volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult soms versteld staan wat je allemaal mag eten. Je leert gezond en verantwoord te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook na het einde van je programma je nieuwe gewicht kunt behouden.

Boek een GRATIS proefles!
 
Skin Activity biedt speciaal voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool, mensen met reuma, fibromyalgie en/of rugklachten sporten in warmtecabines met persoonlijke en individuele begeleiding. Om af te vallen, fitter te worden en/of (op latere leeftijd) geen last van de rug of andere gewrichten te krijgen. 
 
In een training van 30 minuten per sessie:
  • spier- en conditietraining voor vetverbranding en spieropbouw
  • bewegen in een warmtecabine om makkelijker te bewegen en sneller resultaat te boeken
  • voedingsadvies voor een gezonder eetpatroon en centimeterverlies te behalen en behouden
  • optioneel: complete voedingsprogramma's met coachingsgesprekken     

 

​Skin Activity heeft nu een speciale actie:  1 gratis proeftraining! 
Tijdens deze proefles geven we uitleg over sporten in de warmtecabine, we bekijken jouw wensen, conditie, gezondheid en leefstijl, daarna ga je zelf aan de slag om te ervaren hoe een training gaat en bekijken we samen wat het voor jou kan betekenen.
 
Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis proeftraining in te plannen. 
We bellen of mailen je om een afspraak te maken.