LCN Wilde Pedique Silver Plus - Gel op teennagels

 

 

LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een elastische 1-fase elastische gel die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycosische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend. 

LCN Wilde Pedique silver plus kan op een gezonde nagel en op schimmelnagels worden toegepast.

 

Naar schatting heeft meer dan een kwart van de Nederlanders een schimmelinfectie aan de teennagels. Met name ouderen, mensen met diabetes mellitus (suikerziekte) en mensen met een lage weerstand lopen verhoogde kans op het krijgen van schimmelnagels, ook wel mycosenagels genoemd (in de volksmond wordt vaak gesproken over ‘kalknagels’).

 

Hoe herkent u een schimmelnagel:

  • de nagel is verdikt of verhard
  • de nagel wordt bobbelig
  • de nagel brokkelt af
  • de nagel verkleurt
  • de nagel kan loslaten
  • het gebied rondom de nagel kan pijn doen of jeuken

 

Het oplopen van een schimmelinfectie aan de teennagels is in veel gevallen te voorkomen door het nemen van een aantal simpele maatregelen. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en de eventuele behandeling. 

 

U kunt er voor kiezen om bij mij uw beschadigde of aangetaste schimmelnagels te laten repareren met LCN Wilde Pedique, waardoor u weer verzorgde nagels heeft.

 

LCN Wilde Pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden, het bevat het wetenschappelijk geteste kiemdodend component piroctone olamine. waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met deze methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Dit gebeurt door het aanbrengen van een elastische gel die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met deze methode op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.  

De methode is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

 

 

Nabehandeling
LCN Wilde Pedique groeit samen met de natuurlijke nagel uit. U kunt ervoor kiezen de gelnagels bij te laten werken, weg te laten frezen of uit te laten groeien. Nabehandeling vindt plaats na 6-8 weken.

 

Wilt u meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met mij op,  zodat we de verdere mogelijkheden kunnen bespreken.