Nimue Skin Technology producten

 

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

De huidspecialisten van Nimue Skin Technology bieden een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met de Nimue huidspecialist bij jou in de buurt welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid.

Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

 

 

Nimue Skin Technology producten mogen niet via de webshop worden verkocht.

De producten kunnen eventueel wel via e-mail info@skinactivity.nl of whatsapp 06-427 27 995 worden besteld.
Producten kunnen in de salon worden afgehaald of worden thuisbezorgd.

NIMUE CLEANSING GEL  140ml - € 45,00 / Refill € 39,90

De huid wordt mild geëxfolieerd met de reinigende en milde Cleansing gel, die AHA’s bevat en geschikt is voor alle huidclassificaties. pH 4.5 non-alkaline om te reinigen zonder de normale pH waarde van de huid te verstoren. Celvernieuwing en stimulatie. Antioxidant Vitamine E Ester voorkomt vroegtijdige veroudering. Hydrateert mild met een krachtige combinatie van moisturisers. Verwijdert make-up en onzuiverheden.

 

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en masseer het in met natte vingertoppen gedurende een minuut. Spoel grondig af met lauw water en herhaal indien nodig.  Gebruik een kleine hoeveelheid op vochtige watten om oog- en lipmake-up te verwijderen. Verwijder overtollig product.


NIMUE CLEANSING GEL LITE  140ml - € 45,00 / Refill € 39,90

Zachte, kalmerende maar ook effectieve reiniging in een zeepvrije gel-reiniger om make-up, talg en onzuiverheden te verwijderen. Polyhydroxy Acids zorgen voor een milde reiniging van de huid. Het antioxidant Vitamine E Ester voorkomt vroegtijdige tekenen van huidveroudering.

 

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en masseer met natte vingertoppen gedurende een minuut.
Spoel grondig af met lauw water en herhaal indien nodig. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtige watten om oog en lipmake-up te verwijderen. Verwijder overtollig product.


NIMUE CONDITIONER 140ml - € 45,00 / Refill 39,90

De conditioner is speciaal samengesteld om de verwijdering van dode huidcellen te stimuleren. Een belangrijke stap in de huidverzorging voor het actief herstellen van de huid. Zachte verfrissing van de huid met essentiële oliën van Tea tree en Petit Grain. Bevat een unieke combinatie van moisturisers en natuurlijke vocht regulerende elementen om de huid te hydrateren. De synergie van het AHA complex zorgt voor balans en glans zonder dat de huid uitdroogt.

 

Gebruik: Aanbrengen na gebruik van Nimue Cleansing Gel.
Op droog of vochtig gaas sprayen en over de huid strijken (gaas helpt bij de natuurlijke exfoliërende werking).
Vermijd contact met de ogen.


CONDITIONER LITE  140ml - € 45,00 / Refill € 39,90

Speciaal samengesteld om de gezondheid van de huid op milde wijze te verbeteren. De kalmerende, genezende en hydraterende werking herstelt en beschermt de huid. Verfrist de huid en heeft een kalmerend, verzachtend effect door kamille, arnica en groene thee extracten. Polyhydroxy Acids zorgen voor een milde exfoliatie en regenereren de huid op milde wijze.

 

Gebruik: Aanbrengen na gebruik van Nimue Cleansing Gel Lite. Sprayen op wattenpads/gaasjes en over de huid strijken. Vermijd contact met de ogen.


NIMUE EXFOLIATING ENZYME 60ml € 57,00 / Refill € 52,00

De Exfoliating Enzyme verbetert de structuur, textuur en glans van de huid aanzienlijk. De combinatie van Papaya en Ananas enzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt.

Helpt het uiterlijk van iedere huid drastisch te verbeteren. Een unieke combinatie van fruitenzymen stimuleert de afvoer van dode huidcellen zonder de huid onnodig te belasten.

 

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op een droge schone huid. 2 minuten in laten werken.
Activeer het product door het in te masseren met natte vingertoppen gedurende 3-5 minuten. Gebruik hiervoor warm water. Nogmaals 2 minuten laten inwerken. Verwijder het product volledig met warm water. Gebruik het 2/3 keer per week na gebruik van de Nimue Cleansing Gel.


MOISTURISER LITE TUBE  50ml - € 65,00

Een makkelijk door de huid op te nemen moisturiser met een drievoudige herhydraterende werking, die gebruikt kan worden voor ieder huidtype. Het bevat een unieke combinatie van ingrediënten die de vochtabsorptie op natuurlijke wijze vereenvoudigd. Natuurlijke fruitzuren om de structuur van de huid te verfijnen. Unieke natuurlijke hydraterende extracten voor een continue hydratatie. Het vochtgehalte wordt 24 uur lang op peil gehouden.

 

Gebruik: Dag en/of nacht of als voorgeschreven. Aanbrengen op een droge schone huid na gebruik van de Nimue Conditioner Lite. Opnieuw aanbrengen na sport of wateractiviteiten. Kan gebruikt worden rondom de ogen/hals. Deze lichte crème kan ook ingezet worden bij de Problematic Skin.


NIMUE DAY TUBE 50ml - € 65,00

Nimue Day is een dagcrème met een lichte structuur en een unieke combinatie van actieve ingrediënten die de huid beschermen en hydrateren. Nimue Day bevat AHA’s en natuurlijke vochtregulerende elementen om de huid gladder en zachter te maken. Vitamine E Ester heeft een krachtige werking die vrije radicalen elimineert zodat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. Lacto Complex reguleert de talgproductie. De crème bevat een unieke mix van Aloë Vera, Allantoin en aromatische extracten om de huid gedurende de dag te beschermen.

 

Gebruik: Alleen ‘s ochtends aanbrengen op droge en schone huid na het gebruik van de Nimue Conditioner.
Opnieuw aanbrengen na sport en wateractiviteiten. Kan gebruikt worden rondom de ogen/hals.


NIMUE NIGHT TUBE  50ml - € 65,00

Ontwikkeld om te ondersteunen bij het natuurlijke proces van hydrateren en verjongen van de huid. Ideaal voor een droge huid en een huid die door externe factoren beschadigd is. AHA complex om de fijne lijntjes te verminderen. Vitamine A en C Esters verbeteren de teint van de huid en maken de huid gladder. Lacto complex reguleert de talgproductie. Bevat een unieke combinatie van krachtige moisturisers en natuurlijke vochtregulerende elementen om de huid maximaal te hydrateren.

 

Gebruik: Alleen ‘s avonds aanbrengen op een droge schone huid na gebruik van Nimue Conditioner of Nimue Active Gel/Lotion. Masseren in de huid Kan gebruikt worden rondom de ogen/hals.


NIMUE MULTI DAY PLUS+  50ml - € 62,00

Een huid verjongende dagcreme die geschikt is voor de environmentally damaged skin met droogte, rimpels en verslapping. Een combinatie van geavanceerde ingrediënten uit de biotechnologie is verwerkt in een ultrazachte
en romige basis. Krachtige lipiden en moisturisers zijn toegevoegd voor een aangenaam gevoel. Maakt de huid gladder en geeft de huid een frisse uitstraling met meer volume. Verzacht en geeft onmiddelijk comfort aan de huid. Versterkt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid en vermindert vochttekort. Vermindert de diepte van de rimpels. Verbetert de stevigheid van de huid. Resulteert in een vitale en gezonde huid.


Gebruik: Alleen ‘s ochtends aanbrengen op droge en schone huid na gebruik van de Nimue Conditioner. Het wordt aanbevolen om de Nimue SPF 40 dagelijks over de Multi Day plus aan te brengen. Het gebruik van de Multi Day & Multi Night Plus is flexibel en kan seizoensgebonden, alleen in de winter of afgestemd op de behoefte van de huid gebruikt worden.


NIMUE MULTI NIGHT PLUS+  50ml - €65,00

Een huidverjongende nachtcreme die geschikt is voor de environmentally damaged skin met droogte, rimpels en verslapping. Een combinatie van geavanceerde ingrediënten uit de biotechnologie is verwerkt in een ultrazachte en romige basis. Krachtige lipiden en moisturisers zijn toegevoegd voor een aangenaam gevoel. Maakt de huid gladder en geeft de huid een frisse uitstraling met meer volume. Verzacht en geeft onmiddelijk comfort aan de huid. Versterkt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid en vermindert vochttekort. Vermindert de diepte van de rimpels. Verbetert de stevigheid van de huid. Resulteert in een vitale en gezonde huid.

 

Gebruik: Alleen ‘s avonds aanbrengen op een droge schone huid na gebruik van Nimue Conditioner of Nimue Active Gel/Lotion. Het gebruik van de Multi Day & Multi Night Plus is flexibel en kan seizoensgebonden, alleen in de winter of afgestemd op de behoefte van de huid gebruikt worden.


NIMUE PURIFIER  DAY of NIGHT 50ML - € 65,00

Een zuiverende dag- of nachtformule voor de regulering van overmatige talgproductie. Ontwikkeld om huiduitbraken te reguleren, verdikking van de hoornlaag en ontstekingen te verminderen terwijl het zorgt voor optimale huidverjonging en herstel. AHA Complex exfolieert en verwijdert oppervlakkig talg. Tea Tree olie voorkomt verdere ontwikkeling van een problematische huidconditie en stimuleert het genezen van de huid. Lacto Complex reguleert de talgproductie. Een unieke combinatie van natuurlijke vochtregulerende factoren die uitdrogen van de huid tegen gaan.

Gebruik: Dag en/of nacht of als voorgeschreven. Dun aanbrengen op een droge schone huid na gebruik van Nimue Conditioner. Indien nodig aanbrengen op individuele plekjes. Overdag en ‘s avonds gebruiken bij actieve acne. Alleen ‘s avonds gebruiken bij een acne gevoelige huid.


ELEMENT BARRIER CREAM  100ml € 59,00

Dubbelzijdige barrièrebescherming in een lichtgewicht niet vette crème, beschermt tegen milieu-invloeden, extreme temperaturen en wind. Blootstelling aan deze elementen resulteert in disbalans in de beschermende functie van de huidbarrière, wat resulteert in ‘trans-epidermal waterloss’, dé-hydratatie, droogheid en gevoeligheid.

Een complex van verzachtende middelen en barrièrebeschermende ingrediënten versterken de natuurlijke weerstand / vetbarrière van de huid en beschermen tegen dé-hydratatie en ontstekingen. SPF 20 filters bieden bescherming tegen blootstelling aan UV straling. Geschikt voor alle huidclassificaties vanaf 15 jaar en ouder.


Gebruik: Breng aan op gezicht hals en blootgestelde gebieden. Masseren in de huid totdat het product is opgenomen.
Elke twee tot drie uur opnieuw aanbrengen bij continue blootstelling. Breng aan over de dagelijkse Nimue verzorging.


NIMUE SPF 40  Sun-C  Travel 20ml - € 19,50 / 60ml - € 47,50

Vetvrije emulsie met lichte textuur. Een must-have voor iedereen die huidverbetering en huidverjonging wil. Transparante formule geschikt voor alle huidtypes. Superieur breed beschermingsspectrum (UVA l, UVA ll, UVB) - factor 40. Antioxidanten beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en verminderen de zichtbare tekenen van foto-ageing. Zorgt voor het vasthouden van vocht. Diverse peptiden zorgen voor een verstevigend en gladmakend effect op de huid en geven de huid een gezonde glans.


Gebruik: Dagelijks over de dagverzorging aanbrengen. Bij overmaat aan zon iedere twee uur herhalen. Opnieuw aanbrengen na het sporten of wateractiviteiten.


PRE EN POST SERUM  30ml - € 35,00

De beste resultaten van je professionele behandelingen krijg je met behulp van het pre & post serum – Optimale hydratatie. Snel herstel. Reguleert de vochtbalans. Verbetert het transport van actieve werkstoffen en algehele resultaten van de behandeling. Verbetert de algehele gezondheid van de huid

 

Gebruik: Gebruik het 1-2x per week voor en na de professionele Nimue skincareroutine. Het mag ook continu gebruikt worden om de barrière van de huid te versterken en de droge en vochtarme huid te verbeteren. Het serum verhoogt de effectiviteit van de producten voor thuisgebruik.


TDS INTERACTIVE  30ml - € 45,00


De Nimue interactive skin Transdermal Solutions stimuleert de aanmaak van zes essentiële stoffen die de gezondheid en de weerstand van de huid verhogen. Geeft de huid comfort, vermindert gevoeligheid en roodheid.

Gebruik: Aanbrengen op een schone droge huid op gezicht, hals en decolleté na de Nimue Conditioner of Nimue Pre & Post Serum imasseren totdat het product volledig is opgenomen. 


NIMUE ACTIVE GEL  60ML - € 55,00 / REFILL € 49,90

Bevat een hoge concentratie Alpha Hydroxy Zuren en Wilgenschorsextract. Een intensieve gel die celvernieuwing stimuleert om de helderheid en textuur van de huid te verbeteren. Deze actieve behandeling optimaliseert de gezondheid van de huid. De Active Gel is zeer effectief voor de probleemhuid.

Gebruik:  Alleen ‘s avonds. Breng een kleine hoeveelheid aan zoveel als verdragen wordt na gebruik van Nimue Cleansing Gel en Conditioner. Niet te gebruiken bij een geïrriteerde huid. Een milde kortstondige tinteling kan voorkomen. Het wordt aanbevolen dit product slechts één maal per twee nachten te gebruiken. Gebruik mag worden verhoogd, afhankelijk van de tolerantie van de huid. Gebruiken onder de voorgeschreven nachtverzorging.


EYE SERUM 15ML - € 45,00

Een oogserum voor het behandelen van donkere kringen, zwellingen, wallen en rimpels rondom het ooggebied.

Vermindert zwellingen en donkere kringen rondom de ogen. Vocht afvoerend en lipolytisch; breekt vetcellen af. Ontstekingsremmend. Verhelderend op pigmentatie rondom het oog. Stimuleert de collageensynthese. Beschermt tegen vrije radicalen. Verstrakt bovenoogleden. Hydrateert.

 

Doe 1 pompje op de vingertoppen en masseer dit in rondom de ogen. Aanbrengen onder de dag en/of nachtcrème

2 maal per dag aanbrengen voor optimaal resultaat. 

 


ANTI-AGING EYE CREAM 15ML - € 55,00

Een zeer effectieve oogcrème op basis van krachtige werkstoffen bevat een zachte textuur om de huid te verjongen en te beschermen.

Verbetert de communicatie tussen de cellen. Beschermt telomeren en stelt huidveroudering uit. Stimuleert, geeft energie. Beschermt tegen UV-schade. Versterkt de lederhuid. Maakt de huid zacht en glad. Hydraterend, zowel op vocht als op vet basis.

 

Breng een kleine hoeveelheid aan rondom het ooggebied na het reinigen. Aanbrengen onder de dag en/of nachtverzorging. Een half pompje is genoeg voor beide ogen. 2x per dag wordt aanbevolen voor optimaal resultaat


ANTI AGING LEAVE-ON MASK 60ML - € 39,00

Een verzadigend leave on masker met diverse huidverjongende werkstoffen die de huid volume geven, hydrateren en zorgen voor een jeugdige, stralende huid.

Vermindert fijne lijntjes. Herstelt het volume en de uitstraling van de huid. Hydrateert, kalmeert en verzadigt. De huid wordt zacht en soepel. Verbetert de gezichtscontouren

 

Breng na het reinigen een royale laag aan op een schone, droge huid. Licht inmasseren en in laten werken gedurende de nacht. Kan rondom de ogen en op de hals worden gebruikt. Mag 1-2 maal per week worden gebruikt


SUPERHYDRATING MASK 60ML - € 39,00

Een vochtrijk crèmemasker om de droge en vochtarme huid te hydrateren en kalmeren. Een phytoceutisch complex en hyaluronzuur optimaliseren de vochtbalans en houden de huid gehydrateerd. Ubiquinone (co-enzym Q10) vermindert de zichtbare tekenen van veroudering en maïsolie extracten bieden de huid comfort en verzachten en verlichten het effect van stress op de huid door invloeden van buitenaf.

 

Na het reinigen een gelijkmatige dikke laag aanbrengen op gezicht en hals. Vermijd de huid rondom de ogen.  Gedurende 15 minuten in laten werken. Goed afspoelen.

1-2 maal per week gebruiken


REJUVENATING MASK 60ML - € 39,00

In 10 minuten een jongere huid. Het bevat ingrediënten zoals vitamines en super anti-oxidanten. Het masker is een zeer geschikte oppepper voor een vermoeide en vochtarme huid. Neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen voor een heldere, zachtere, gladde en stralende huid. Vermindert tekenen van vroegtijdige huidveroudering

 

Aanbrengen op een gereinigde en droge huid op het gezicht en de hals. Vermijd het delicate gebied rondom de ogen

Gedurende 10-15 minuten in laten werken. Goed afspoelen

1 tot 2 maal per week gebruiken


HYDRO LIP THERAPY - € 15,00

Een niet vet lip product om de huid van de lippen te verzadigen, te herstellen en te hydrateren.

Vermindert tekenen van huidveroudering rondom de mond. Hydrateert de lippen en zorgt voor een optimale huidconditie. Bevat geen dierlijke ingrediënten.

 

Gebruik naar behoefte. Breng een kleine hoeveelheid aan op de lippen. Herhalen na sport of activiteiten in het water.

 


N Imue Prijslijst 2024 Pdf
PDF – 332,6 KB 19 downloads