Schoonheidssalon

Zelfvertrouwen door een mooie, gezonde en stralende huid. De focus ligt op huidverbetering. Wij onderscheiden ons in de markt door eerlijkheid omtrent huidverzorgingsproducten, behandelmethodes, passie voor het vak, kennis van de huid en de gedrevenheid.

 

Onze huid is een kostbaar bezit. Ze wordt voortdurend blootgesteld aan onder andere UV straling, koude en warme weersinvloeden, airconditioning en vervuiling. Hierdoor reageert de huid vaak (over) gevoelig, droogt u huid sneller uit en veroudert daardoor weer sneller. Natuurlijk wilt u uw huid zo lang mogelijk stralend houden. Een goed verzorgde huid geeft een goed gevoel en u wilt dus de beste verzorging die bij uw huid past.

 

Om deze reden heb ik dan ook besloten om met de merken Nimue Skin Technology en SkinRebelPro SkinCare te werken.

 

SkinRebelPro SkinCare is een relatief nieuw huidverbeteringsmerk dat geproduceerd wordt in Nederland. Gericht op een deskundige kijk op de huid, innovatieve formules en effectieve combinaties en concentraties van actieve ingrediënten.

De resultaatgerichte aanpak van professionele behandelingen in combinatie met producten voor thuisgebruik zorgt voor zichtbare resultaten. Uitgangspunt is de oorzaak zoeken van het probleem en niet enkel het symptoom bestrijden.

 

De krachtige en geavanceerde formules van SkinRebelPro SkinCare helpen effectief bij het behandelen van uiteenlopende huidproblemen zoals:
– droge huid
– vette huid
– vochtarme huid
– fijne lijntjes
– rimpels
– ongelijkmatige teint
– oudersdomsvlekken
– verslapping
– puistjes, onzuiverheden

No-nonsens skincare; sulfaatvrij, siliconenvrij, parabenenvrij, phtalatenvrij, dierproefvrij en enkele producten zijn zelfs vegan en glutenvrij. 
Het merk Nimue Skin Technology beoordeelt de huid op basis van gezondheid door haar in te delen in de volgende vier classificaties:

  • Beschadigde huid door externe factoren – ‘Environmentally Damaged’
  • Huid met pigmentvlekken – ‘Hyperpigmented’
  • Onzuivere probleemhuid – ‘Problematic’
  • Gevoelige huid – ‘Interactive’

Doordat het merk zich richt op het probleem en niet alleen op de symptomen hiervan (bijv. droogheid of verdikking), kan het merk worden ingezet voor het effectief behandelen van de specifieke behoeften van de huid. Bovendien biedt het merk ook producten aan voor het onderhouden van een gezonde huid. De producten van Nimue zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parfum, minerale oliën en parabenen.

 
Bij elke behandeling krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. In overleg met u bepalen we met welk merk er gewerkt wordt en welke resultaten we kunnen gaan bereiken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie.