Home » Behandelingen

Schoonheidssalon

Zelfvertrouwen door een mooie, gezonde en stralende huid. De focus ligt op huidverbetering. Wij onderscheiden ons in de markt door eerlijkheid omtrent huidverzorgingsproducten, behandelmethodes, passie voor het vak, kennis van de huid en de gedrevenheid.

 

Onze huid is een kostbaar bezit. Ze wordt voortdurend blootgesteld aan onder andere UV straling, koude en warme weersinvloeden, airconditioning en vervuiling. Hierdoor reageert de huid vaak (over) gevoelig, droogt u huid sneller uit en veroudert daardoor weer sneller. Natuurlijk wilt u uw huid zo lang mogelijk stralend houden. Een goed verzorgde huid geeft een goed gevoel en u wilt dus de beste verzorging die bij uw huid past.

 

Om deze reden heb ik dan ook besloten om met de merken Nimue Skin Technology en SPA SalonnePro te werken.

 

Het merk Nimue Skin Technology beoordeelt de huid op basis van gezondheid door haar in te delen in de volgende vier classificaties:

  • Beschadigde huid door externe factoren – ‘Environmentally Damaged’
  • Huid met pigmentvlekken – ‘Hyperpigmented’
  • Onzuivere probleemhuid – ‘Problematic’
  • Gevoelige huid – ‘Interactive’

Doordat het merk zich richt op het probleem en niet alleen op de symptomen hiervan (bijv. droogheid of verdikking), kan het merk worden ingezet voor het effectief behandelen van de specifieke behoeften van de huid. Bovendien biedt het merk ook producten aan voor het onderhouden van een gezonde huid. De producten van Nimue zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parfum, minerale oliën en parabenen.

 

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria. Omdat de producten in eigen ontwikkeling zijn kunnen ze de kosten zo interessant mogelijk houden. Daarnaast bieden ze een product dat effectief is, doch veilig in gebruik.

Salonnepro Organic series, producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn.

 

Bij elke behandeling krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse. In overleg met u bepalen we met welk merk er gewerkt wordt en welke resultaten we kunnen gaan bereiken. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie.