Nimue Huidverbetering & Huidverjonging

 

 

Het merk Nimue Skin Technology beoordeeld de huid op basis van gezondheid door haar in te delen in de volgende vier classificaties:

  • Beschadigde huid door externe factoren – ‘Evironmentally Damaged’
  • Huid met pigmentvlekken – ‘Hyperpigmented’
  • Onzuivere probleemhuid – ‘Problematic’
  • Gevoelige huid – ‘Interactive’

 

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ingrediënten. De behandelingen en producten hebben als focus de huid te herstructureren en de huidconditie te optimaliseren.

De actieve ingrediënten komen voort uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. 

Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van het befaamde Nimue Triple Acid Complex – bestaande uit glycolzuur, citroenzuur en melkzuur – welke vormt de basis vormt van de behandelingen, peelings en bijna alle thuisproducten.

Tesamen met hoogwaardige homeopathische werkstoffen en nano-technologie geeft dit verbluffende resultaten. Een veilige behandelmethode met snel zichtbaar resultaat. De producten van Nimue zijn dierproefvrij alsmede vrij van parfum en minerale olieën.

 

Door externe invloeden vertoont de huid van tegenwoordig al vroegtijdige veroudering. De oorzaak begint vaak al op jonge leeftijd, denk maar aan het niet juist verzorgen en beschermen van de huid, zonbeschadiging, roken, alcoholgebruik, medicijngebruik enz.

De huidverbeterende behandelingen en producten van Nimue brengen de huid van binnenuit weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Het resultaat: een gezonde, jonge en stralende huid.

 

Nimue werking:

- Rejuvenation: huidvernieuwing en huidverjonging
- Restoration: probleemoplossend en genezend
- Antioxidation: voeding en huidbeschermend
- Sunprotection: bescherming tegen vroegtijdige veroudering

 

Nimue resultaten:

* herstel van de natuurlijke vitaliteit
* verfijnen van de huidstructuur
* normalisering van de talgproductie
* in balans brengen van de probleemhuid
* vermindering van acne
* reductie van hyperpigmentatie
* toename van de elasticiteit van de huid
* vermindering van fijne lijntjes en rimpels
* geeft een jongere, gezonde en stralende huid

 

Wat zijn de voordelen van Nimue?

* effectieve aanpak van diverse huidproblemen
* richt zich op huidverbetering van binnenuit waardoor de oorzaak van het probleem wordt behandeld en niet alleen de symptomen
* Triple Acid Complex (glycolzuur, citroenzuur en melkzuur) in combinatie met hoge concentraties werkstoffen
* 4 fasen-systeem om het mooiste uit de huid te halen
* producten bevatten geen minerale oliën, agressieve stoffen of synthetische geurstoffen
* de combinatie van hoogwaardige behandelingen en producten voor thuis zullen de gezondheid en uitstraling van de huid zicht- en merkbaar verbeteren

 

Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van Nimue krijgt u eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse.

Hierin wordt aan de hand van uw wensen en huidtype een individueel behandelplan opgesteld. Bij de eerste behandeling gaan we eerst uw huid in balans brengen. Bij een huidprobleem is uw huid immers uit balans. Daarna wordt besproken welke intensieve behandeling uw huid de behandeling daarna nodig heeft.

Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten.

 

Helaas mogen wij deze producten niet in de webshop plaatsen.

Wilt u meer informatie of bestellen? Mail of bel: 06-427 27 995 / info@skinactivity.nl

 

 


Nimue Core Treatment

Een korte, maar effectieve behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden

Deze behandeling is de basisbehandeling van 45 minuten van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

 

Nimue Support Treatment

Een speciale behandeling op maat voor het behandelen van specifieke huidbehoeften met alle essentiële benodigdheden zoals: reiniging, verwijdering van dode huidcellen door middel van intensieve peeling en masker voor het bereiken van het ultieme resultaat. Ontwikkeld voor de door de omgevingsfactoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid, als een maandelijkse verwen- of onderhoudsbehandeling.

Deze behandeling is de basisbehandeling van 60 minuten van Nimue en is inclusief epileren van de wenkbrauwen.

 

Nimue Boost Treatment

Een actieve verjongingsbehandeling, ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Een potentiele, zachte maar actieve behandeling met een superieur resultaat, die de poriën van de huid verkleint en voor een meer verfijnde, stralende huidtextuur zorgt met een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Deze behandeling is de basisbehandeling van 90 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen, massage van decolleté, nek en gezicht, booster aangepast op de huid en uniek instituut masker.

 

Nimue SRC Hyperpigmented skin (pigmentbehandeling)

Pigmentbehandelingen maken pigmentvlekken en ouderdomsvlekken minder zichtbaar. Ook verbeteren ze de structuur van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Deze intensieve peeling egaliseerd de pigmentvlekken, sproeten en ouderdomsvlekken en verbetert de huidstructuur.  

 

Nimue SRC Problematic skin (acnébehandeling)

Acnébehandelingen verwijderen dode huidcellen en verbeteren de celvernieuwing van de huid. De behandeling gaat roodheid tegen en zorgt voor een betere conditie en frissere uitstraling van de huid. Het gaat ontstekingen tegen door de huid zichzelf te laten herstellen en de weerstand te verhogen. Deze actieve peeling, die tevens kalmerend werkt, brengt talgproductie in balans en verbeterd de huidtextuur.

 

 

Nimue glycolic acid 35% treatment

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoelt voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycolpeeling behandeling zorgt voor een geconcentreerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.

 

Nimue Peel Intense treatment

Intensieve behandeling, bedoelt voor en door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active complex in combinatie met de Peel Intense, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie. Deze behandeling is geschikt voor acné, acné littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentaties. Het aantal lagen dat aangebracht wordt is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de Peel Intense goed te beschermen tegen UV-straling, ook in de wintermaanden. Opmerking: De Nimue Peel Intense kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuisverzorging worden gebruikt i.v.m. de sterkte van de peeling.

 

Nimue SRC Treatment Environmentally damaged skin

Een snelle, effectieve en intensieve anti ageing behandeling die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen!

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Versoepeld de huid
  • Verfijnt huidstructuur en maakt poriën fijner
  • Zorgt direct voor een heldere uitstraling
  • Vermindert pigmentschuivingen

 


 
Nimue Booklet
PDF – 2,3 MB 642 downloads