Guasha Treatment /  75 minuten

Guasha is een schraaptechniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in Azië, om klachten te behandelen die door de afvalstoffen veroorzaakt worden.

Het betekent letterlijk “schrapen van ziekten (Gua), ontstaan door gestagneerde energie (Sha)” en richt zich vooral op het opheffen
van deze blokkades door het ontgiften van het bindweefsel, de spieren en gewrichten.
Door het schrapen met een Jadesteen worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden de klachten bestreden.
Immers, afvalstoffen die niet voldoende afgevoerd kunnen worden, doen het bindweefsel dichtslibben, verzuren de spieren en ontsteken de gewrichten.

 

 

 

Guasha is dé tool voor als je de bloedcirculatie in je gezicht wilt verbeteren. Je voorkomt er ontstekingen (puistjes) mee, krijgt een gezonde gloed en daarnaast heeft een goede bloeddoorstroming ook een positieve invloed op het huidverouderingsproces. Guasha over je huid schrapen heeft een ontspannen effect.

Zijn oorsprong vindt de Guashamassage in China en het gaat way back, de behandelmethode is namelijk meer dan 2000 jaar oud. Letterlijk betekent het ‘een ziekte uit het lichaam schrapen’. De diepe massage brengt de energie in het lichaam op gang. De druk die ontstaat door het schrapen, zorgt voor een soort zuiging onder de huid, wat gestagneerde energie naar de oppervlakte brengt. Het verwijdert afvalstoffen en tegelijkertijd zorgt de massage voor een doorstroming van vers, zuurstofrijk vocht waardoor cellen vernieuwen. weg. Klinkt pijnlijk maar is het niet.

Volgens de Chinezen heeft de steen een geneeskrachtige werking.


Behandeling 75 min:
- dubbele reiniging
- verwijderen onzuiverheden, gerstekorrels
- epileren wenkbrauwen- Guasha gezichtsmassage
- hydraterend en kalmerend vliesmasker
- gezichtsmassage met jaderollers
- massage hals, decolleté, nek
- serum aangepast aan de huid
- dag- of nachtcrème


Belangrijke informatie:

Naar aanleiding van de behandeling kan het lichaam reacties geven als vermoeidheid, juist meer energie krijgen, jeuk, tintelingen, blauwe plekken en het gevoel dat er een last van je schouders gaat. Er komen veel afvalstoffen vrij. Het is dan ook essentieel om veel te drinken na deze behandeling, om zo de afvalstoffen af te voeren. Neem na de behandeling veel rust en ga vooral niet sporten en neem geen warme douche.
Het is raadzaam om de behandeling niet op nuchtere maag te ondergaan, maar ook zeker niet direct na een maaltijd.