Detox Smoothie Boek - E- book - Download 

(Na betaling via de bestelknop kun je het e-book direct downloaden via de knop op het scherm)

Je hebt vast weleens van detoxen gehoord. Maar heb je het zelf al geprobeerd?

 

Detox smoothies zijn bedoeld om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, de gezondheid te verbeteren en gewichtsverlies te bevorderen. Onze vitale organen hebben soms een pauze nodig.

Gifstoffen kunnen zich ophopen door wat we eten en drinken, de lucht die we inademen, wat we op onze huid doen; stress en medicijngebruik.

Het menselijk lichaam is gemaakt om via de lever en nieren deze gifstoffen te verwijderen, maar dit reinigende vermogen kan minder goed functioneren als gevolg van een overbelasting aan toxische stoffen.

Verontreiniging door gifstoffen kan jarenlang in het lichaam opgeslagen blijven liggen. De plek waar het lichaam verontreiniging opslaat, die het niet kan afvoeren, is het vetweefsel of in het bloed.

Detoxen met smoothies is eigenlijk niets anders dan sapreiniging waarbij je gedurende een korte periode (3, 5 of 7 dagen) of enkele weken groentesappen/smoothies consumeert. Het maken van sap van groenten en fruit of kruiden wordt al eeuwenlang gedaan om de gezondheid te ondersteunen.

Voorkomende klachten waarbij een detox smoothie kuur kan helpen:

 Vermoeidheid

 Maag– en darmklachten

 Huidproblemen

 Concentratie problemen

 Slaapproblemen

 Haaruitval of dun futloos haar

 Afbrekende of splijtende nagels

 Overgewicht

 

Het geeft je immuunsysteem een boost

Omdat een detox kuur met biologische smoothies en sapjes rijk is aan goede voedingstoffen kunnen ze je lichaam beter beschermen tegen ziekten.

 

Een gezonde en stralende huid

Zelfs als je regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaat en de juiste skincare routine hebt, kun je nog problemen met je huid hebben door een verstoring in de darmen of hormonen. Een detox kuur kan helpen om je huid te ontgiften van verontreinigende stoffen.

 

Het houdt je hersenen in goede conditie

De voordelen van een kuur met de beste smoothie detox recepten gaan verder dan alleen je uiterlijk. De suikercrashes en andere negatieve effecten van een ongezond eetpatroon kunnen je mentale gezondheid beïnvloeden. Een detox kuur verbetert je gemoedstoestand en houdt de geest scherp.


Inclusief 20 heerlijke recepten!


Na betaling via de bestelknop kun je het e-book direct downloaden via de knop op het scherm.

Mocht je liever het e-book via e-mail ontvangen, kies dan hieronder voor bestellen via de winkel.


Sale!

Detox Smoothie Boek - Mailversie

€ 24,95 € 7,95
Sale!

Detox Smoothie Boek - Mailversie

€ 24,95 € 7,95

 

Body Boost programma 16 weken - E-book - Download

(Na betaling via de bestelknop kun je het e-book direct downloaden via de knop op het scherm)

Wil jij werken aan een gezondere fittere en slankere versie van jou? Weg met de lovehandles, cellulitis, je conditie aanpakken, je figuur terug na een zwangerschap of strakker in je vel komen te zitten!!

Met de juiste combinatie van voeding en trainen helpen wij jou om je doel te bereiken. Het Body Boost programma kan op verschillende manieren ingezet worden precies zoals het bij jou past.

In een 16 weken durend programma gaan we je begeleiden naar een gezondere leefstijl. We kijken hier naar alle aspecten waar je mee te maken krijgt. Helpen je met tips en motivatie tijdens het gehele programma.

Het programma is opgebouwd uit 4 fases waarin we in elke fase bepaalde zaken aanpakken.

Fase 1 is vooral gericht op het resetten van je lichaam en smaakpapillen, afvoeren van afvalstoffen en het opnieuw indelen van de maaltijden. In Fase 2 gaan we de schildklier activeren en de hormonen terug in balans brengen.

Fase 3 is erop gericht om je uit te dagen om het goede te blijven doen. We behandelen valkuilen en hoe je zelf de regie kunt behouden zodat je niet terug valt in oude gewoontes. 

Fase 4 bereidt je voor om zelf verantwoorde keuzes te maken en je leven lang op gewicht te blijven.

Na betaling via de bestelknop kun je het e-book direct downloaden via de knop op het scherm.

Mocht je liever het e-book via e-mail ontvangen, kies dan hieronder voor bestellen via de winkel.