Eet jezelf beter...

 
Voeding is de basis! Wat is gezond en wat is ongezond? Welke producten en voedingsstoffen dragen bij aan een gezond lichaam? En is alleen voeding genoeg?
 
‘Je bent wat je eet’ is niet zomaar een spreekwoord. Logisch...Elke cel in ons lijf wordt met de voeding die we eten opgebouwd. Dat betekent dat je letterlijk bent wat je eet.
 
Gezond eten heeft dus een rechtstreeks verband met een gezond lichaam en psyche.
 
Vermoeidheid! Herken je dat? Weet jij ook niet meer hoe jij je energieker en fitter kan gaan voelen. Heb jij van die kwaaltjes waar je maar niet van af komt? Wil jij lekker in je vel zitten en je gezond voelen? Het zit hem soms al in kleine simpele aanpassingen! 

"Eet je zelf beter" laat je zien, dat voeding echt de belangrijkste bouwsteen is voor een zo gezond mogelijk lichaam. Dat wil toch iedereen! Tenslotte heeft jouw lichaam een herstellend vermogen, waar voeding de krachtbron is! 
 
 
Skin Activity en Eet Jezelf Beter werken samen om jou te helpen met verandering van lifestyle en begeleiding bij klachten en/of afvallen.
We begeleidingen mensen met oa vermoeidheidsklachten, fibromyalgie, reuma, artrose, overgewicht, acne, voedingsallergiën enz.
 
- Samen met jou kijk ik waar jouw knelpunten liggen en gaan we uitzoeken waar jij naar op zoek bent
- Ik geef je bruikbare tips en handvatten waar je direct enthousiast van word en mee aan de slag kunt
- Je krijgt persoonlijk advies en begeleiding op maat. (helemaal afgestemd op JOU!)
- Uitleg over voeding, wat wel, wat niet, wat meer, wat minder, etc
 
 
Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!