SkinRebelPro Hydro Active Treatment / 75 minuten

 

Om de huid in balans te krijgen na zon, zee, airco, verwarming, guur weer, ski-vakantie enz  hebben we een heerlijke SkinRebelPro Hydro Active behandeling.

 

Deze behandeling is een complete, voedende en ontspannende behandeling om de huid en geest een ware energieboost te geven.

Extra in deze behandeling is het verfrissende en kalmerende oogmasker met vitaminen en hyaluronzuur voor optimale verzorging van de gevoelige oogzone. Een verzorgende combinatie van een werkstoffenconcentraat en liftend masker ontspant, kalmeert en reguleert het vochtgehalte. De oogzone ziet er gladder en zachter uit. Donkere kringen onder de ogen, wallen en zwellingen worden verzacht.

 

In de behandeling wordt gewerkt met Vitamine C.

Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam!).
De verzamelnaam is Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). L-Ascorbic Acid is de vorm die in de natuur voorkomt, en wordt gevonden in
vruchten en groenten. Het is de meest potente vorm met de sterkste werking. We noemen deze vorm ook wel
bioactief, omdat ons lichaam deze vorm direct herkent en niet meer om hoeft te zetten. Met andere woorden: L-Ascorbic Acid is direct klaar voor gebruik door het lichaam.


Wat doet vitamine C voor de huid?
Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes
en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.
Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.


We gebruiken Vitamin C voor verschillende indicaties:

- Collageenaanmaak

- Rosacea

- Versteviging van de huid

- Hyperpigmentatie

- Puistjes

- Verhoorning van de huid

De behandeling en de producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

 

SkinRebelPro Hydro Active behandeling:
⦁ Oppervlaktereinig­ing 
⦁ Dieptereiniging met enzymatische peeling (verwijderen mee- eters, milia/gerstekorrels)
⦁ Epil­eren van de wenkbrauwen
⦁ Hydraterend gezichtsmasker 
⦁ Verfrissend kalmerend oogmasker
⦁ Vitamine C Booster
⦁ Hals-, nek-, decolletè en gezichtsmassage
⦁ Afsluitend dag- of nachtverzorging