Home » Behandelingen » Lash Lifting

Lash Lifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions?

 

Heb jij al kennis gemaakt met de laatste sensatie op het gebied van wimpers?

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas hoeven te komen en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het shapen van de wenkbrauwen.

 

Benieuwd? Lees hieronder snel verder!

 

Lash Lifting techniek

Tijdens de Lash Lift behandeling worden er speciale pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lift behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

 

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het shapen van je wenkbrauwen kun je zelfs creëer je geweldige look!

 

Het resultaat van een Lash Lift behandeling zal ca 6-8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lift behandeling is tegen alles bestand!

 

Voor- en nazorg

– Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof
– Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden
– de eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
– gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloedt het resultaat
– probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
– reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Helaas kan een Lash Lift kan niet bij

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het niet mogelijk om een Lash Lift toe te passen

– Alopecia of chemotherapie
– Conjunctivitis (pus, rode ogen)
– Overgevoeligheid voor peroxide