Nimue MicroNeedling


Microneedling: huidverjongend, anti-ageing, vermindert acnelittekens, stimuleert collageenaanmaak, verhoogt opnamevermogen, onmiddellijk zichtbaar resultaat. 

Hoe werkt microneedling?
De microneedle roller met naaldjes van 1mm maakt kleine microscopische kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur. Deze kanaaltjes verbeteren aanzienlijk het opnamevermogen van de actieve werkstoffen in de huid. Het omliggende weefsel blijft intact en de lederhuid blijft onbeschadigd, zodat deze optimaal collageen kam aanmaken. Deze behandelmethode zorgt op doeltreffende wijze voor een optimale opname van actieve werkstoffen waardoor er verjonging van de huid onstaat.

 
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?
Microneedling is een van de weinige behandelingen die op een effectieve wijze de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn. Dit proces, het herstructureren van de huid, kan 6 tot 12 maanden na de behandeling doorgaan.

Minimaal 6 microneedling behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat:
- 1e maand 1 behandeling per week (4 behandelingen)
- 2e maand elke 15 dagen (2 behandelingen)

Wat zijn de algemene voordelen van de microneedling?
- Het natuurlijke proces van collageenaanmaak 
- Na de behandeling geen sociale belemmeringen
- Kan ook toegepast worden op dunne huid
- Onmiddellijk zichtbaar resultaat
- Geen extra gevoeligheid voor de zon

Wat zijn de voorbereidingen op de behandeling?
Het beste resultaat wordt bereikt als minimaal 2 weken van te voren de huid wordt voorbereid met de producten van Nimue voor thuisgebruik. 
Dit bevordert restoratie en verbetert de aanmaak van collageen. Een betere voorbereiding zorgt voor betere resultaat.