Home » Behandelingen » Nimue Huidverbetering - Huidverjonging » Nimue MicroNeedling Treatment

Nimue MicroNeedling / 75 minuten

 

Behandeling waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door de microneedling roller, waarbij ultrafijne naaldjes de huid op een gecontroleerde manier beschadigen. Door specifieke werkstoffen in de huid te brengen zal de huid gladder worden en zichzelf verjongen door collageen aanmaak. De beste optie bij een gepeelde huid voor de meeste huidverjonging.


Hoe werkt microneedling?
De microneedle roller met naaldjes van 1mm maakt kleine microscopische kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit verzacht rimpels en verbetert de huidstructuur. Deze kanaaltjes verbeteren aanzienlijk het opnamevermogen van de actieve werkstoffen in de huid. Het omliggende weefsel blijft intact en de lederhuid blijft onbeschadigd, zodat deze optimaal collageen kam aanmaken. Deze behandelmethode zorgt op doeltreffende wijze voor een optimale opname van actieve werkstoffen waardoor er verjonging van de huid onstaat.

 
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?
Microneedling is een van de weinige behandelingen die op een effectieve wijze de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken. Microneedling zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstructureren, met resultaat op korte termijn. Dit proces, het herstructureren van de huid, kan 6 tot 12 maanden na de behandeling doorgaan.

Minimaal 6 microneedling behandelingen zijn nodig voor het optimale resultaat:
- 1 behandeling per 14 dagen (4 behandelingen)
- 1 behandeling elke maand (2 behandelingen)

Wat zijn de algemene voordelen van de microneedling?
- Het natuurlijke proces van collageenaanmaak 
- Na de behandeling geen sociale belemmeringen
- Kan ook toegepast worden op dunne huid
- Onmiddellijk zichtbaar resultaat
- Geen extra gevoeligheid voor de zon

Wat zijn de voorbereidingen op de behandeling?
Het beste resultaat wordt bereikt als minimaal 2-4 weken van te voren de huid wordt voorbereid met de producten van Nimue voor thuisgebruik. 
Dit bevordert het herstel en verbetert de aanmaak van collageen. Een betere voorbereiding zorgt voor betere resultaat.

 

Duur: 75 minuten per behandeling