SLIMdiet

 

Fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken. Ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en je mag naar hartenlust groente toevoegen. SLIMdiet is smaakvol, gezond en gevarieerd. Afvallen en watertanden tegelijk!

Jouw gezonde leefstijl is goud waard. Maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 1,99 per maaltijd klaar. Daar kan geen enkel ander dieet tegenop. Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor!

 

Daarom helpen wij je graag. Samen stippelen wij een persoonlijk traject uit. En volgen wij je voortgang op de voet.

Tijdens het traject van SLIMdiet is het mogelijk om al het contact met je voedingscoach digitaal te houden door middel van de online tool Mijn SLIMdiet. Deze tool geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen.

Maar het is ook mogelijk om bij ons voor persoonlijk contact langs te komen voor een afspraak waar wij u niet alleen wegen maar ook uw voortgang zullen bespreken. 

 

Om producten voor SLIMdiet te kunnen bestellen, neem eerst even contact met ons op.

tel. 06-427 27 995

info@skinactivity.nl