Body Boost afslankprogramma

 

 Body Boost Programma 16 weken

Wil jij werken aan een gezondere fittere en slankere versie van jou? Weg met de lovehandles, cellulitis, je conditie aanpakken, je figuur terug na een zwangerschap of strakker in je vel komen te zitten!!

Met de juiste combinatie van voeding en trainen helpen wij jou om je doel te bereiken. Het Body Boost programma kan op verschillende manieren ingezet worden precies zoals het bij jou past.

In een 16 weken durend programma gaan we je begeleiden naar een gezondere leefstijl. We kijken hier naar alle aspecten waar je mee te maken krijgt. Helpen je met tips en motivatie tijdens het gehele programma.

Het programma is opgebouwd uit 4 fases waarin we in elke fase bepaalde zaken aanpakken.

Fase 1 is vooral gericht op het resetten van je lichaam en smaakpapillen, afvoeren van afvalstoffen en het opnieuw indelen van de maaltijden. In Fase 2 gaan we de schildklier activeren en de hormonen terug in balans brengen.

Fase 3 is erop gericht om je uit te dagen om het goede te blijven doen. We behandelen valkuilen en hoe je zelf de regie kunt behouden zodat je niet terug valt in oude gewoontes. 

Fase 4 bereidt je voor om zelf verantwoorde keuzes te maken en je leven lang op gewicht te blijven.

 

Body Boost Basis    € 59,95

Inhoud:

 - E-book 'Je leven lang in balans'

 - 15% korting op aanschaf supplementen

 

Body Boost Plus  € 199,-

Inhoud:

 - Hard copy boek 'Je leven lang in balans'

 - Intakegesprek met figuuranalyse bij aanvang

 - 1x per 2 weken meten & wegen

 - 1x per 2 weken coachingsgesprek

 - 15% korting op aanschaf supplementen

Tijdens het intakegesprek meten we je omvang op een aantal plaatsen en berekenen we je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet. We bespreken de resultaten van de figuuranalyse met je en leggen je uit hoe je ons programma in kan gaan zetten.

Tijdens de coachingsgesprek bekijken we steeds de voortgang en vindt er een tussentijdse meting plaats. Eventueel kunnen er dan aanpassingen gedaan worden in het programma. 

Wil je graag starten met het Body Boost Programma?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.