Home » Behandelingen » WowBrows

Of je ze nu vol, geblondeerd of juist heel naturel wil, één ding is zeker: brows zijn hot. En dus mag je deze laten zien. De nieuwste trend in wenkbrauwenland: tinted brows! 

 

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking en dus is het belangrijk deze goed te verzorgen. Wenkbrauwen verven is de normaalste zaak van de wereld geworden en sommigen blonderen de haartjes zelfs; je krijgt er een volle natuurlijke wenkbrauw door, waarbij eventuele gaten die ontstaan zijn bij epileren, meteen goed worden opgevuld. 

 

RefectoCil heeft nu iets ontwikkeld speciaal voor de wenkbrauw- en wimperhaartjes: een kleuring waarbij zowel je wimpers als wenkbrauwen volledig en perfect getint kunnen worden. Gezichtsharen zijn veel dunner en fijner van structuur dan je hoofdharen en hebben dan ook een speciale verf nodig. De kleuring van RefectoCil blijft tot zes weken zitten en met deze ‘tinted brows’ zie je er meteen in de ochtend bij het opstaan al fixed uit!

 

Modellen en celebrities hebben de nieuwe trend van de perfecte match tussen de haar- en wenkbrauwkleur ook al ontdekt. Naast het epileren en bijtekenen van je wenkbrauwen is eye-brow tinting perfect om flawless wenkbrauwen te creëren. En met de speciale wenkbrauwenverf van RefectoCil lukt dat goed!