Home » Behandelingen » Massages

Massages

 

Ontspanningsmassage 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld. De massages worden uitsluitend uitgevoerd door professionals.

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. 

Ontspanningsmassage mogelijk in 25 minuten of 55 minuten.

 

Hotstone Massage 

Een massage met aangenaam warme basaltstenen is een heerlijk ontspannende massage omdat de warmte diep in het lichaam trekt. Naast het prettige gevoel dat de warmte je bezorgt, zorgt het voor het verwijden van de bloedvaten zodat voedingsstoffen gemakkelijker aangevoerd, maar ook afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. In combinatie met de geurende olie waarmee je wordt ingesmeerd zul je je heerlijk relaxed voelen na afloop. 

Hotstone massage 25 minuten. Tijdens de massage komen rug, nek, schouders aan bod.