Brow Vitamin Boost / Brow, Beard, Scalp

 

 

Volle wenkbrauwen daar houden we van! Goed gevormde volle wenkbrauwen definiëren je gezicht. Naast dat ze je gezicht meer karakter en expressie geven, zorgen ze er ook voor dat je er jonger uitziet.


Wenkbrauwen die je iets te enthousiast hebt geëpileerd, kunnen plekjes in zijn ontstaan waar geen haartjes meer groeien. En als we ouder worden, worden de wenkbrauwen vaak dunner. Maar ook een tekort aan vitaminen, invloed van hormonen, diverse vormen van alopecia (haaruitval) of stress kunnen een oorzaak zijn van dunner wordende wenkbrauwen. De behandeling kan ook ingezet worden op kalere plekken in de baard of op de hoofdhuid.

 

 

De Brow Vitamin Boost  is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren. De haarwortels worden geactiveerd door hair peptide en vitaminen cocktails die worden ingebracht met de dermapen, rondom de haarfollikels. Dè plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn om de haarzakjes te activeren en te stimuleren tot het produceren van gezonde haargroei.

De stoffen van de cocktail en het effect de dermapen, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd.

 

Het effect na behandeling zijn vollere en dikkere haargroei van je natuurlijke wenkbrauwen, baard of hoofdhaar.

Voor optimaal resultaat worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd. En voor meer boost en effect zijn 6 tot 9 behandelingen aan te raden met een interval van 7-14 dagen.

 

Deze behandeling is gloednieuw op de markt en wordt in vele andere landen reeds succesvol toegepast. Wij hebben de resultaten op de voet gevolgd en uiteraard getest in onze salon.

Wij snappen dat je nu denkt eerst zien en dan geloven.. En wij vrouwen willen meestal gelijk resultaat. Deze behandeling vergt iets meer geduld maar wel met resultaat op de langere termijn.

 

 

De behandeling zelf is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Wij raden minimaal 3 sessies aan met 10 tot 14 dagen tussentijd.

 

3 sessies ca 30% meer haargroei

5 sessies ca 50% meer haargroei

9 sessies 80-90% meer haargroei

 

 

 

Contra-indicaties:

-hart- en vaatziekte

-landurig gebruik van bloedverdunners

-diabetes

-zwangerschap

-Hepatitis