Home » Behandelingen » Acrylnagels

Acrylnagels

Tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om uw nagels te verstevigen of te verfraaien. De meest gebruikte manier is echter nog altijd het plaatsen van een laagje acryl. 

 

De keuze om acrylnagels dan wel gelnagels te dragen is meer een persoonlijke keuze. Alleen door beide systemen te proberen, kunt u ervaren wat voor u prettiger draagt. Er zijn ook voorbeelden van mensen die een allergische reactie krijgen op acryl en daardoor overstappen op gelnagels. 

 

Acrylnagels worden gemaakt van een combinatie van acrylpoeder met vloeistof. Hierdoor wordt er een kneedbaar bolletje gevormd, welke met een penseel op uw nagel wordt aangebracht. De acryl hardt uit door de lucht. Reeds binnen enkele minuten kunnen de nagels in de desgewenste vorm gevijld worden.

Acrylnagels kunnen in elke gewenste vorm, lang of kort, vierkant, rond, stiletto, natuurlijk ogend of voorzien van Nail Art of Design nails worden geplaatst. U heeft de mogelijkheid om uw eigen natuurlijke nagels te laten verstevigen of om met behulp van een tip of sjabloon uw natuurlijke nagels te laten verlengen. 

 

Na circa 3 tot 5 weken dienen de acrylnagels weer te worden bijgewerkt. Dit is geheel afhankelijk van oa. de groei van uw natuurlijke nagel, uw persoonlijke voorkeur en het dagelijks gebruik. Het oude product wordt voor ca 90% weggevijld, oneffenheden of breuken worden hersteld en een nieuwe laagje wordt geplaatst. 

 

Blijf realistisch bij het laten aanbrengen van kunstnagels. Belangrijk is namelijk dat u nog uw dagelijkse bezigheden moet kunnen doen. Denk aan uw werk, hobby's enz.

 

 

Nail Art / Design Nails Nail Art is de verzamelnaam voor alle versieringen die opgebracht worden na het plaatsen van de acryl of gel. Meestal gaat het om striping lakken, nagellakken, stickers enz onder een verzegelende topcoat. Nail Art is eventueel zelf thuis te verwijderen en dus ook geschikt voor een speciale gelegenheid. Design Nails worden vanaf de basis opgebouwd in acryl of gel. Van gekleurde acryl op de vrije rand tot aan 3D-nagels met bloemen, piercings enz. Design Nails zijn hierdoor erg populair als je eens iets anders wilt dan een French Manicure. Ook voor nagelbijters kan een versiering een mogelijkheid zijn om oneffenheden te verbloemen of als extra stok achter de deur om er vanaf te blijven!!