SLIMdiet Eiwitdieet

Zo werkt het

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En je valt af op de goede plekken; je verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? Hou het simpel! Met ons eenvoudige 4-stappenplan. Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Vier stappen

Het proteïnedieet van SLIMdiet brengt je in vier stappen naar een gezonde leefstijl. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo. En met je eigen doel voor ogen. Wij begeleiden je. En staat altijd voor je klaar. Je weet precies hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik!

Tijdens stap 1 eet je vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten.

Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten.

Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht. We helpen je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet. En te werken aan een blijvend gezond eetpatroon.

Bij stap 4 raak je de laatste kilo’s kwijt. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

Maaltijden

Fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken. Ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en je mag naar hartenlust groente toevoegen. SLIMdiet is smaakvol, gezond en gevarieerd. Afvallen en watertanden tegelijk!

Jouw gezonde leefstijl is goud waard. Maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet ben je voor € 1,99 per maaltijd klaar. Daar kan geen enkel ander dieet tegenop. Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

Begeleiding

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor!

Daarom helpen wij je graag. Samen stippelen wij een persoonlijk traject uit. En volgen wij je voortgang op de voet.

Tijdens het traject van SLIMdiet is het mogelijk om al het contact met je voedingscoach digitaal te houden door middel van de online tool Mijn SLIMdiet. Deze tool geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen.

Maar het is ook mogelijk om bij ons voor persoonlijk contact langs te komen voor een afspraak waar wij u niet alleen wegen maar ook uw voortgang zullen bespreken. 

 

 

Wil jij meer informatie of starten met SLIMdiet?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

 

Wil je al direct starten? Maak dan nu gebruik van onze geweldige actie om kennis te maken met SLIMdiet.

Bestel de assortimentsdoos met 36 maaltijden nu voor slechts € 49,95!!

 

Informatie SLIMdiet: