Home » Afslanken » Fit Food Fun 8-weken programma

Fit Food Fun - 8 weken programma

 

Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht of een slank schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie.

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar?

Met onze methode werk je samen met je personal coach naar een gezond eetpatroon.

 

 

Suzanne: "Natuurlijk heb ik Fit Food Fun geprobeerd. En met resultaat! In 8 weken was er meer dan 9 kilo af! Ik ben gestart in Stap 2 van SLIMdiet. Dat wil zeggen, ik heb mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes vervangen. Dat is simpel, betaalbaar en je hebt echt geen honger.

Daarnaast voel ik me veel soepeler en fitter door de oefeningen in de warmtecabine. Het programma was goed vol te houden. 

En met de hulp en adviezen van mijn coach blijf ik goed op gewicht".

 

 

Aanbieding: Fit Food Fun 8 weken programma (beperkt plaats)

Het leefstijlprogramma bestaat uit:

  • SLIMdiet assortimentsdoos met 36 verschillende maaltijden (7-9 dagen)
  • 5 weegmomenten (begin- / eindmeting gewicht, vet- en vochtpercentage)
  • begeleid sporten in de warmtecabine: periode van 8 weken 2x per week 30 minuten per keer
  • voedingsbegeleiding door een leefstijlcoach
  • op elk gewenst moment kun je starten
  • Nu slechts: € 249,00  (t.w.v. € 429,00)

 

 

Zo werkt het:

Je gaat 2x per week onder begeleiding van een personal trainer sporten in de warmtecabine. De oefeningen zijn afgestemd op jouw conditie, wensen en leeftijd. Er wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten bij het opstellen van je trainingsschema.

 

Daarnaast gebruik je voor een bepaalde periode de producten van SLIMdiet.

Bij aanvang van het Fit Food Fun 8-weken programma krijg je een assortimentsdoos met 36 verschillende gerechten t.w.v. € 59,95.

SLIMdiet omvat vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding. Samen met je coach kijk je in welke fase jij instapt.

Tijdens stap 1 eet je vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten. Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten. Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht. We helpen je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet. En te werken aan een blijvend gezond eetpatroon. Bij stap 4 komt het einde in zicht. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

 

Afvallen gaat om jou.

Je staat er niet alleen voor! Ik help je met advies en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject uit. En volgen we de voortgang op de voet. 

 

Online afvallen

Kilo’s verliezen door achter de computer zitten? Helaas, zo makkelijk is het ook weer niet. Maar met de online tool Mijn SLIMdiet kom je in de buurt. Het dashboard geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen. Zo blijf je gemotiveerd! 

 

 

Ja, ik wil meer informatie over SLIMdiet Leefstijlprogramma

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.